Fort vent a les classificatòries del CEK a Zuera

Fort vent a les classificatòries del CEK a Zuera

Malgrat que les previsions meteorològiques apuntaven possibles xàfecs, finalment la jornada es va disputar completament en condicions de sec, encara que amb ratxes de vent bufant en el traçat saragossà.

Aleví

Jan Peral es va fer amb el millor temps en els entrenaments cronometrats, però el primer set seria per a Aleix Soriano per davant de Lucas Fluxà, qui s’imposava en la segona i sortirà des de la pole per davant de Soriano.

Classificatòries

Cadet

Molt oberta la categoria, en què Samuel Figueiras marcava el millor temps a la crono, Adrian Malheiro aconseguia la victòria en la primea màniga i Aaron García a la segona, que demà ocuparà la pole secundat per Bruno del Pino.

Classificatòries

Sènior

Ni més ni menys que 42 pilots en Sènior, sent el més ràpid en els entrenaments oficials Quique Bordas, qui posteriorment s’imposava en els seu dues mànegues classificatòries (A-C i A-B). Javier Sagrega vencia en la classificatòria B-C i acompanyarà demà a primera fila de graella a Quique Bordas, poleman de la categoria.

Classificatòries

Junior

Igual que Senior, també Júnior va disputar tres classificatòries. Daniel Briz, aconseguia la victòria en els seus dos mànegues, després d’haver estat el més ràpid a la crono, mentre que Mari Boya aconseguia la victòria en una altra. Briz serà qui parteixi des de la pole matí, amb Josep Maria Martí a la contrapole.

Classificatòries

KZ2

En la categoria amb marxes, Eliseo Martinez era el més ràpid en la crono i vencia la segona classificatòria, mentre que Jon Tanko ho feia en la primera. Tots dos ocupessin la primera fila de la graella demà diumenge, on Tanko se situaran a la pole i Martínez a la contrapole.

Classificatòries

A partir de les 10:10 es disputaran les dues curses per categoria que podran veure en directe al Live Streaming

Deixa un comentari