La Rotax Academy 2018 dins la categoria Micro en les Sèries Rotax

La Rotax Academy 2018 dins la categoria Micro en les Sèries Rotax

En la segona edició d’aquesta iniciativa posada en marxa la passada temporada amb èxit, els pilots compartiran pista i horaris amb els seus “germans grans” de Micro.

En 2018 tindrà continuïtat la iniciativa posada en marxa el passat any per la Federació Aragonesa d’Automobilisme (FADA) en col·laboració amb Korridas i Rotax, destinada a pilots d’entre 7 anys i 10 anys que mai hagin tingut llicència esportiva i que d’aquesta manera tenen l’oportunitat de viure una primera experiència dins de les Sèries Rotax Aragó.

A diferència de l’any passat però, en què el programa de la Categoria Micro Academy es desenvolupava a part, al llarg de tot el dissabte de les Sèries Rotax, el 2018 aquest s’integrarà dins el programa de la categoria Micro (sempre quan el nombre d’inscrits sigui igual o menor a 12).

Els pilots del Rotax Academy compartiran per tant pista i horaris en els entrenaments lliures, entrenaments cronometrats i les dues carreres de Micro de diumenge, en què sortiran des del final de la graella. Amb aquest canvi es busca un major temps en pista per als pilots del Academy, així com una major visibilitat per al públic i mitjans.

La primera prova del Rotax Micro Academy tindrà lloc el proper cap de setmana del 7 i 8 d’Abril amb motiu de la primera reunió de les Sèries Rotax Aragó 2018, el termini d’inscripció està obert fins dimecres.
 
Més informació a www.korridas.es

Deixa un comentari