Les BRP 2018 Rotax Max Challenge Grand Finals se celebraran al Brasil

Les BRP 2018 Rotax Max Challenge Grand Finals se celebraran al Brasil

Les BRP 2018 Rotax Max Challenge Grand Finals (RMCGF), on els millors pilots de kart de tot el món piloten per al títol es realitzaran al continent sud-americà per primera vegada.

“Estem molt contents d’anunciar que aquest any ens trobarem a Brasil, i la primera vegada que la RMCGF es durà a terme a Amèrica del Sud. Aquesta nova ubicació afegirà un altre nivell d’atracció per les RMCGF, que és reconegut com el primer esdeveniment de karting a nivell mundial”, va dir Peter Oelsinger, vicepresident de Rotax Propulsion Systems a BRP. “El Circuito Internacional Paladino compleix tots els requisits per a aquest esdeveniment d’alt nivell i ofereix les millors condicions possibles per als participants”.

Les RMCGF de 2018 seràn organitzades al Circuit Internacional de Karting Paladino de Conde a Paraíba, Brasil del 26 de novembre a l’1 de desembre de 2018.

“La passió i l’emoció del karting fa que aquest esport sigui molt popular a Brasil. Les Grand Finals seran el més destacades del nostre calendari de carreres de kart el 2018 i estarem encantats de donar la benvinguda a persones de tot el món al nostre país”, va declarar Waldner Bernado de Oliveira, president de la Confederació Brasileira d’Automobilisme (CBA).

Brasil acollirà l’impressionant final de la temporada de karting amb 360 pilots procedents de prop de 60 països durant la 19a edició d’aquesta famosa cursa, organitzada amb socis professionals locals com el distribuïdor Rotax Kart de Brasil, Rotax Mach 5. La pista Circuito Internacional Paladino està situat a Conde, Paraiba, al nord-est de Brasil, un punt turístic i industrial, també conegut pel seu ric patrimoni cultural i belles platges. Paladino és una opció popular per als conductors, ja que el circuit proporciona tant velocitat com moltes oportunitats de avançar.

“Estem encantats d’organitzar les grans final amb BRP en el nostre circuit i centrarem tots els nostres esforços en garantir l’èxit de les RMCGF i dels seus participants”, va dir Sergio Crispim, el propietari i gerent del Circuito Internacional Paladino.

Les Rotax MAX Challenge (RMC) és una sèrie de carreres professionals de kart establerta, propietat i organitzada per BRP i els seus distribuïdors de motors Rotax Kart. Aprovat per CIK / FIA i conforme a CIK, la RMC és una fórmula “one-make-engine”: només s’utilitzaran els motors Rotax kart que es comproven i segellin (per a un rendiment igual). Amb un camp de joc tècnic igual, l’èxit de la competició depèn principalment de les habilitats del pilot.

Download Press Release

Descargar Comunicado de Prensa

Télécharger Communiqué de Presse

One thought on “Les BRP 2018 Rotax Max Challenge Grand Finals se celebraran al Brasil

Deixa un comentari