Trofeu Ibèric: Arrenca oficialment la temporada Rotax a Recas

Trofeu Ibèric: Arrenca oficialment la temporada Rotax a Recas

Abans que es doni el tret de sortida a les Sèries 2018 el proper 7 d’abril a Zuera, “la Rotax” celebra aquest cap de setmana a Recas (Toledo), la seva primera competició oficial de la temporada, amb motiu de la primera de les dues cites del Trofeu Ibèric (la segona tindrà lloc a Braga, Portugal, el 28-29 d’abril).
 
Els pilots espanyols, estaran acompanyats al Karting Correcaminos per un bon nombre de representants lusitans per lluitar per la victòria en aquest primer assalt.
 
Entre els inscrits per a la reunió Recas, es troba l’actual campió de les Sèries Rotax en la categoria Micro, Adrián Malheiro, el guanyador del Trofeu Rotax Mini, Marc Aguilera, el campió de les Sèries 2017 en la categoria Júnior, Iván Bataller, i altres pilots que ja saben el que és guanyar a la Rotax, com Oleksandr Bondarev, que debutava l’any passat a Micro amb una victòria a Zuera.
 
Particularment disputada es presenta la categoria DD2, amb pilots com el subcampió de les Sèries l’any passat Bruno Borlido, Iván Martínez, Javier Rodelas, Alex Lahoz o Lluc Ibáñez.
 
Grans incentius per als pilots entre les novetats del Trofeu Ibèric Rotax, ja que s’assignaran més de 20 mil euros, entre el valor dels premis per prova i els premis finals del certamen, per a totes les categories, destacant el corresponent al guanyador de la categoria DD2, que obtindrà una passada per disputar les Rotax Grand finals 2018 que se celebraran a finals d’any al Brasil.
 
En l’apartat tècnic, tal com es va comunicar a principis d’any, el 2018 la categoria Max utilitzarà una nova flota de motors, que té com a principal novetat la utilització del nou cilindre, i que en la prova toledana d’aquest cap de setmana, seran utilitzades per primera vegada.

Deixa un comentari